شهیده آمنه کرمی فرزند حسین در سال 1324 هجری شمسی در شهرستان سردشت و در یک خانواده متدین دیده به جهان هستی گشود. او وقتی که دوران کودکی را سپری کرد بعلت عدم امکانات در آن زمان نتوانست به مدرسه راه یابد و در نتیجه از نعمت سواد بی بهره ماند. وی فردی مؤمنه، باتقوا، خوش اخلاق و دلسوز نسبت به شوهر و فرزندانش بود. شهیده عاشق دستورات اسلام بود و فرایض دینی را به خوبی رعایت می کرد. تا اینکه سرانجام در تاریخ 7/4/66 بر اثر بمباران شیمیایی همراه با شوهرش بنام حاج قادر اسدزاده پس از تحمل درد و رنج فراوان به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
شهیده همینه یوسف پور فرزند عبالله در سال 1317 از خانواده ای متدین دیده به جهان گشود. وی با توجه به عدم امکانات
خانواده اش از نعمت تحصیل باز می ماند. که در سال 1324 اقدام به ازدواج نمود که حاصل آن سه پسر و دو دختر بود.
ایشان به تاریخ 7/4/66 به بمباران شیمیائی شهرستان سردشت توسط هواپیماهای رژیم بعثی عراق دچار مصدومیت
شیمیائی گردید و جزو جانبازان 25% بودند سرانجام نامبرده در مورخه 17/8/81 بر اثر عارضه سرطان ریه ناشی
از ضایعات بمباران شیمیائی زمان جنگ به لقاء الله پیوستند و در گورستان عمومی شهر سردشت تشیع و تدفین گردید.
شهیده شهین مولانی پور فرزند قادر در سال 1360 هجری شمسی در روستای رشه هرمه از توابع شهرستان سردشت و در یک خانواده ی مؤمن و با تقوا دیده به جهان گشود. مشارالیه مدت پنج سال و اندی بود که در عالم زیبا کودکی بسر می برد و از درد و رنج زندگی چیزی نمی فهمید و به جز مهر و محبت به چیزی دیگری فکر نمی کرد که ناگهان دست اجل از آستین نوکران آمریکای ظالم و ستمکار بیرون آمد و گل تازه شکفته عمرش را پرپر کرد و سرانجام در تاریخ 7/4/66 بر اثر بمباران شیمیائی به فیض شهادت نایل گشت.
شهیده پری جنگ دوست فرزند محی الدین و مریم در سال 1358 هجری شمسی در شهرستان سردشت و در یک خانواده ی مؤمن و شریف دیده به جهان هستی گشود. ایشان دوران کودکی را در زمان جنگ تحمیلی و در آغوش گرم و پر مهر و محبت والدینش سپری کرد. و در عالم شیرین کودکی فقط محتاج مهر و محبت بود که ناگهان بهار عمرش به خزان تبدیل و در تاریخ 7/4/66 بر اثر بمباران شیمیائی شهر توسط قاصدان مرگ دیده از جهان فروبست و به همراه دو خواهر و یک برادرش به فیض شهادت نایل آمد.
شهیده صبریه افندی فرزند محمد و همینه در سال 1351 هجری شمسی در روستای سنجو از توابع شهرستان سردشت و در یک خانواده متدین دیده به جهان هستی گشود. او به علت فقر مالی و عدم امکانات از رفتن به مدرسه و کسب علم و دانش محروم ماند و به کارهای خانه داری مشغول می شد.
نامبرده یک دختر باحجاب، مؤدب و مهربان بود و با توجه روح لطیف و قلب رئوف از جنگ و ناامنی بیزار بود و با وجود این هم طرفدار رزمندگان اسلام بود. و سرانجام در مورخه 2/1/67 براثر عوارض ناشی از بمباران شیمیایی صدامیان به درجه رفیع شهادت نایل گردید.
شهیده آرزو علی پور فرزند محمد درسال 1353 در شهرستان سردشت و در یک خانواده متدین دیده به جهان هستی گشود او پس از اینکه دوران کودکی را طی نمود وارد سن تحصیل شد و توانست با موفقیت تا کلاس چهارم ابتدائی درس بخواند. وی یک دختر مؤدب، مهربان و خوش اخلاق بود و پدر و مادرش را خیلی دوست می داشت و رفتار و کردار آموزگارانش را الگو قرار داده بود و نسبت به انجام فرایض دینی بسیار علاقمند بود و یک دانش آموز فعال و کنجکاو بود. مشارالیه سرانجام در تاریخ 12/4/66 بر اثر بمباران شیمیائی شهرستان سردشت به فیض شهادت نایل آمد.
شهیده فاطمه حداد فرزند محمد امین و آمنه در سال 8/6/1329 هجری شمسی در شهرستان سردشت و در یک خانواده ای
متدین دیده به جهان گشود. ایشان دوران ابتدائی را با موفقیت پشت سر گذاشت و بعد از آن بعلت مشکلات مالی ترک تحصیل
کرد. شهیده سرانجام در تاریخ 7/4/66 در اثر بمباران شیمیائی شهرستان سردشت مصدوم و به درجه 70%شیمیایی نایل و مدت16 سال از عوارض شیمیائی رنج می کشید. تا اینکه در مورخه 9/12/1382 بعلت گاز خردل و اثرات شدید آن به فیض
رفیع شهادت رسید. در ضمن شهیده فاطمه حداد ازدواج نکرده بود.
شهیده زهرا اسد زاده فرزند قادر و آمنه در سال 1345 در شهرستان مرزی سردشت و در یک خانواده مسلمان و باتقوا دیده به جهان هستی گشود. او پس از اینکه دوران کودکی را سپری نمود، وارد مدرسه شد و شروع به درس خواندن کرد. وی فردی کوشا، درس خوان، باحجاب، مؤدب بود و دارای رفتار و کرداری پسندیده بود و در لابه لای تحصیلاتش به کارهای خانه داری مشغول می شد. نامبرده توانست با موفقیت تا پایان سال سوم دبیرستان تحصیل کند و به کلاس سال چهارم دبیرستان راه یافت اما سرانجام نتوانست موفق به اخذ دیپلم شود و در تاریخ 11/4/66 بر اثر بمباران شیمیایی به فیض شهادت نایل آمد.